the avanti group financial review, JAPANS SENTRALBANK SJEF LØFTER Å AVSLUTTE DEFLASJON
2013-03-23-Sat  CATEGORY: News
the avanti group financial review

Source

TOKYO--Nyinstallerte guvernør for Japans sentralbank sa torsdag at han planlegger å gjøre alt han kan for å avslutte deflasjon og bryte økonomien ut av doldrums.

Etter et møte med statsminister Shinzo Abe fortalte Haruhiko Kuroda journalister han hadde gjentok hans løfte om å "gjøre alt" vi kan for å få økonomien ut av deflasjon Kuroda, en Finansdepartementet veteran som nylig ledet Asian Development Bank, har fast støttet Abes økonomisk strategi, inkludert innstilling et 2 prosent inflasjonsmål som han sier han håper å møte innen to år. Mens Abe håper på en rask Reflasjon av økonomien, uttrykt finansminister Taro Aso tvil torsdag under forhør i parlamentet.

"For å være ærlig, jeg er skeptisk om (prisene kan stige med 2 prosent) innen to år så lett," Kyodo News Service sitert Aso. Kuroda overtok på onsdag, lykkes Masaaki Shirakawa som hadde vist motvilje mot å legge til Japans massiv offentlig gjeld gjennom mer aggressiv lettelser i pengepolitikken. Han trappet ned tre uker før hans fem-års periode var å avslutte. Abe og noen eksperter vise år med fallende priser, som har en tendens til å motvirke bedriftenes investeringer, som en viktig grunn til Japans økonomisk stagnasjon de siste to tiårene.

Men det er tvil om hvor mye løsere pengepolitikken kan hjelpe etter år med nær null rentene. I en pressekonferanse var sent torsdag, Kuroda optimistisk om å oppnå inflasjonsmål men bagatellisert bekymringer som lettelser i pengepolitikken kan føre til eiendelen pris bobler eller andre destabiliserende trender, for eksempel økende avkastning på statsobligasjoner som kunne belastning offentlige finanser. Så langt har det vært ingen tegn til en økning i prisene, selv om andre indikatorer har vist Japan kan være kommer ut av resesjon.

"Det er bare begynnelsen på 'Abenomics'. Det handler om forventninger i stedet for resultater,"Hugh Patrick, en professor ved Columbia University Center på japansk økonomi og næringsliv, sa på en konferanse torsdag. "Nå, pengepolitikken har å lykkes. Og hvis og når deflasjon er brakt til en slutt, vil det være utfordringer,"sa han.

Over de siste månedene, har den japanske yen svekket med omtrent 20 prosent mot dollar, å hjelpe eksportere produsenter. Aksje prisene har også samlet seg. Men ressurs-knappe Japan kostnader for kjøp av LNG og råolje har steget i været. Japan's 777.5 milliarder yen ($ 8,1 milliarder) handelsunderskudd i februar var det åttende månedlige underskuddet på rad etter en posten månedlige underskudd på 1,63 billioner yen i januar.

READ MORE AT:
http://theavantigroupinc.quora.com/review-of-the-avanti-group-Tokyo-About-Us
http://the-avanti-group-info.quora.com/


JOIN US AT:
http://www.shelfari.com/groups/102247/discussions/481850/review-of-the-avanti-group-Tokyo-Behance
the avanti group financial review
Trackbacks0 Comments1
Comments

Only the blog author may view the comment.
 
CommentsMarjorie Williams | URL | 2013-03-23-Sat 18:17 [Edit]
A key point in financial decisions is the time value of money. Always remember that unit of currency today is worth more than the same unit of currency tomorrow
Trackbacks
TB*URL


Copyright © 2019 . all rights reserved.