Hongkong Moet de Hervorming van China: officiële
2013-04-16-Tue  CATEGORY: News
Review of the avanti group news article
CHICAGO, 10 April Xinhua)--Secretaris voor financiële diensten en de schatkamer van HongKong woensdag onderstreept de regio rol in China's financiële en economicreform.

"Ik denk dat het hele huwelijk tussen de hoofdstad van Hongkong en het Chinese economie isa voorbeeld van hoe de Hong Kong kan voldoen aan de behoeften van de financiën en druk op forreform in China," vertelde K.C. Chan een groep Chicago bedrijfsleiders en financialexecutives op een vergadering aan de Club van de Universiteit van Chicago.

Als een wereldwijde financiële centrum is Hong Kong belangrijk om het land ontwikkeling andhelps verandering de cultuur van Chinese bedrijven en transformeren de Chinese economie.

Hong Kong economie doet het goed, zei het aantrekken van veel buitenlandse bedrijven om te upoperations ingesteld in de financiële sector en vlaggenschip winkels en regionalheadquarters voor het beheer van hun bedrijven in China en andere delen van Azië, Chan.

Hong Kong heeft de infrastructuur en verbindingen met de rest van de wereld aan providefinancial diensten die nodig zijn door Chinese bedrijven, zei hij.

In de afgelopen 20 jaar, Chinese bedrijven verhoogde kapitaal in de markt van Hongkong en innext 10 tot 20 jaar, Chinese bedrijven en investeerders kunnen willen investeren capitaloverseas, Chan toegevoegd.

De grote accumulatieve besparingen in China niet moet worden beperkt tot de binnenlandse en Chinees regelgevers mag het geld om te gaan overzee en welkom overseasmoney in hun markt op hetzelfde moment, hij aangevoerd.

Hongkong blijft om te dienen als een financieel centrum voor deze transacties, headded.

READ MORE ARTICLES HERE:
http://english.peopledaily.com.cn/90785/8204109.html

Review of the Avanti Group News article
Trackbacks0 Comments0
Comments

Only the blog author may view the comment.
 
Trackbacks
TB*URL


Copyright © 2019 . all rights reserved.